Qusinox Catering Equipment

Over Ons

Qusinox is een innovatief bedrijf dat streeft naar steeds verbetering en vernieuwing van producten en processen. Om die innovatie te realiseren hebben we een team specialisten in dienst. Op het gebied van bewerkingstechnieken, materialen, automatisering en software heeft plaatbewerking de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Qusinox wil hierin niet achterblijven en streeft naar optimalisatie van processen en ontwikkelingen om kwaliteit te waarborgen.

Kracht, kennis, ervaring

Kwaliteit leveren, hoe doen wij dat? In onze efficiënte, gespecialiseerde werkplaats hebben wij de machines, kennis en mensen om efficiënt en klantgericht enkelvoudig of samengesteld plaatwerk te bewerken. Onze specialisten vertalen al uw wensen naar een concreet, in een goed te produceren ontwerp.

In onze werkplaats bewerken wij uw producten die voldoen aan de gestelde specificaties en eisen.

Kwaliteitsnormen

Naast het assembleren en monteren, kijken wij elk product een voor een na zodat dit voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Onder toeziend oog van de afdeling Kwaliteit voorzienen we de gemaakte samenstellingen vervolgens van een kwaliteitskeuring.

De afdeling Kwaliteit houdt zich bezig met het kwaliteitsbeleid binnen onze organisatie en is verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem.